En laddbox innebär korta laddningstider

En av de stora fördelarna med att ha tillgång till en laddbox är att en sådan ger dig betydligt kortare laddningstider jämfört med ett vanligt vägguttag. Exakt hur lång tid det tar att ladda en urladdad elbil med en laddbox varierar visserligen beroende på vilken bil och vilken laddbox det handlar om. I majoriteten av fall brukar det dock handla om någonstans mellan 2–4 timmar. Detta kan man jämföra med ett vanligt vägguttag som det tar 24 timmar eller mer att ladda en urladdad bil i. Det är med andra ord en oerhört stor skillnad!

Ladda din bil på ett säkert sätt

De kortare laddningstiderna är inte den enda fördelen med att ladda sin elbil med en laddbox. Till skillnad från ett vanligt vägguttag är det också säkert att ladda sin bil med en laddbox. Om du laddar din bil i ett vägguttag finns det nämligen en risk för överhettning. Överhettning är i sin tur något som i värsta fall kan resultera i brand vilket kan få förödande konsekvenser. Detta är dock alltså inte något som du behöver oroa dig för om du laddar din bil med en box.

Vi är baserade i Enskede

Vi är ett företag som har vårt kontor i Enskede. Det betyder dock inte på några sätt eller vis att du också måste vara baserad i den här delen av staden för att kunna få hjälp av oss. Vi kan nämligen hjälpa kunder över hela Stockholmsregionen med installationer av laddboxar och laddstolpar. Tveka därför inte på att vända dig till oss för hjälp oavsett var i staden med omnejd som du bor eller verkar någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify